Не съм играчката и протежето на Любо Ганев, а негов

...
Не съм играчката и протежето на Любо Ганев, а негов
Коментари Харесай

Силиконката Аниела Милушева: Не съм играчката на Любо Ганев

„ Не съм играчката и протежето на Любо Ганев, а негов бизнес сътрудник. Познаваме се от 25 години и работим дружно от пет ”. Това съобщи красивата Аниела Милушева, научи HotArena .

Красавицата напоследък е спрягана за новата възлюбена на волейболиста. И също по този начин е нарочена за негово протеже в бизнеса – клюки, които тя твърдо оборва.

„ Винаги съм имала пари и в никакъв случай не се е налагало някой да ме устоя ”, безапелационна е хубавицата. Т я е щерка от втория брак на аленото великолепие и един от шефовете на „ Мултигруп ” Лилян Вачков, написа " България през днешния ден ".

Той е дълготраен началник на „ Кремиковци ”, а фамилията му живее под защита. Самата Аниела си спомня, по какъв начин преди години основния прокурор я е държал под защита, а също така бил и кум на родителите й.

Всичко в живота й е безоблачно, до момента в който втория й татко не си отива.

„ Тогава имах сложен интервал. По това време се видях с Любо Ганев, с който се познаваме от 20 години. Точно той ми предложи съдружничество, с цел да си стъпя на краката.

Благодарна съм за това, което направи за мен. Но той има също сериозна връзка, а аз имам човек до себе си и не желае да се спекулира по този начин с името ми ”, изяснява още Милушева.

С днешна дата Аниела има спортни магазини, които създава, също така е щастлива обвързана и не желае да забъркват персоналния й живот в кавги.

„ Имам наследник, който може да чете въпреки всичко, а връзките ни с татко му са съвършени. Но да обиждаш, без да познаваш един човек, е най-малкото подмолно ”, реагира Аниела във връзка клюките по собствен адрес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР