Не съм говорил с нито един адвокат относно казуса с

...
Не съм говорил с нито един адвокат относно казуса с
Коментари Харесай

Апелативният прокурор на София отрече да познава Нотариуса

" Не съм приказвал с нито един юрист по отношение на проблема с парцелите, касаещи незаконната активност на Мартин Божанов-Нотариуса. Не съм отправял закани, не съм оказвал и отправял напън по отношение на юристи ". Това съобщи административен началник на апелативната прокуратура-София Радослав Димов на съвещанието на прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) по отношение на убития неотдавна Мартин Божанов-Нотариуса.

" Това, което се твърди от гръцки предприемачи в изявленията не е правилно и бих желал да се почисти името ми. Доколкото пострадвам от болест, която не ми дава доста време живот, желая да ми се почисти името ми, освен за себе си, само че за околните и за децата ми ", аргументира се Димов.

Той добави, че не познава Нотариуса, само че единствено знаел за него това, което се носило в професионалните среди - че е заможен лъжец. " Аз с него персонално не съм се запознавал и никакви контакти не съм имал (с Мартин Божанов - б.р.) ", изясни Радослав Димов.

Той уточни, че не е чувал за клуба SS и няма данни Божанов да е оказвал напън над прокурори в СРП.

Радослав Димов удостовери, че в Апелативна прокуратура - София се прави инспекция от Върховна прокуратура по отношение на Мартин Божанов, само че към момента не е завършила.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР