Не съм говорил с конкретен човек за поста на главен

...
Не съм говорил с конкретен човек за поста на главен
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не съм говорил с конкретен човек за поста главен секретар

" Не съм приказвал с съответен човек за поста на основен секретар. Сондирал съм отзиви. Но има служба заместник-главен секретар. В момента той извършва функционалностите на основен секретар. Това е Георги Арабаджиев ". Това съобщи за " Здравей, България " новият вътрешен министър Младен Маринов.

" Притесняват ме огромните упования, които ме карат да се активизирам и да се покажа във върхова форма. Надявам се и в този момент да е по този начин. Но като знам с какъв екип работя сега, имам убеденост да продължа ", призна Маринов в първия си ден на висшия държавен пост.

" Семейството ми постоянно ме е разбирало. Имам щерка на 23 години и наследник, който след няколко дни ще навърши 18 години. Добри деца са ", добави той.

В четвъртък президентът Румен Радев насочи рецензии към номинацията на Маринов за министър. Той съобщи: „ Просто е парадоксално: министър председателят маха министър на вътрешните работи поради мърлявата работа на полицията, както той се изрази. А по закон тази мърлява работа се възнамерява, провежда, управлява и управлява от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, който пък надлежно, поради тази мърлява работа, се предлага за министър. Аз не го разбирам това ".

Маринов разяснява това изявление с думите: „ Всеки има право на мнение и на оценка. Но аз стъпвам на обстоятелствата. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР