„Не съм гласувал за Румен Радев защото той беше кандидат

...
„Не съм гласувал за Румен Радев защото той беше кандидат
Коментари Харесай

Атанас Атанасов пристава на Радев, за генерала президентът бил перфектен

„ Не съм дал своя вот за Румен Радев тъй като той беше претендент на Българска социалистическа партия и не го познавах. Но през последната година нямам нито една забележка към Румен Радев във връзка с неговите дейности и оценка за изпълнителната власт. “

Това съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов от „ Демократична България “.„ Цялата извънпарламентарна съпротива твърди, че желае ремонт на модел на ръководство на ГЕРБ. Ние ще търсим съдействие с тях.

Коалиция се използва прекомерно случайно. Искам безапелационна да заявя: Демократична България няма да взе участие в коалиция за държавно управление на Бойко Борисов или на Корнелия Нинова.

Третата политическа мощ, на която президентът връчва мандат за ръководство е по негов избор и това би могла да бъде „ Демократична България “ “, съобщи Атанасов.

Той разяснява, че гласуването по пощата и видеонаблюдението в секциите са сложени на масата от „ Демократична България “.

Атанасов се хвърли и в интрига във връзка на ограниченията против COVID-19.

„ Ако вляза в подмолно мислене, ще кажа, че настоящето разхлабване на ограниченията има за цел по изборите те да се затегнат, с цел да се понижи изборната интензивност. Управляващите вършат опит да понижат изборната интензивност със боязън “, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР