Не съм ги псувал, не съм им посягал. Това заяви

...
Не съм ги псувал, не съм им посягал. Това заяви
Коментари Харесай

Битият командос от Войводиново разказа публично своята версия за случилото се

Не съм ги псувал, не съм им посягал. Това съобщи грубо пребитият командос ефрейтор Валентин Димов, поради който пловдивското село Войводиново се подвигна на ефикасни митинги.
Какво се случва от позиция на Димов – прибирал се от мятане на кръста, карал постепенно и на отворен прозорец, когато двамата му бъдещи нападатели – Асен и Борис Пакетов, пресекли постепенно пред колата му на необозначено за секване място и го напсували на майка. Тогава Димов спрял и ги питал за какво го псуват и пресичат на място, където може да стане злополука. " Те мълчаха и ме гледаха ", сподели Димов и отхвърли да е псувал братята, да ги е нападал . Той не приема и, че може да е провокирал офанзивата, като е слязъл от колата и е желал пояснение. Отрича и да е бил пийнал, да е блъснал двамата братя с колата си . " Имам изработен тест за алкохол, който е негативен ", сподели военният.
" Не съм се обръщал, едното от момчетата беше настрана и очевидно от там пристигна удара ", споделя командосът и прибавя, че му се губят моменти. " Бих желал да можех да се защитя, само че не можех ", сподели още той, потвърждавайки, че якето му е било трансферирано на главата и не е виждал добре нападателите си. Димов сподели и, че имало моменти, в които си мислел по кое време ще свърши всичко.
На експлицитен въпрос на Миролюба Бенатова от Нова телевизия дали го наранява словосъчетанието " битият командос ", отговорът е – на всеки може да се случи. Той има строшаване на дясната скула и пукната лява скула.
Димов категорично акцентира, че не е подозирал какво напрежение има сред роми и българи във Войводиново и споделя, че до случая не е имал никакъв противен опит с роми. „ Не искам да разясня решението на съда”, съобщи командосът и акцентира: „ Може би, в случай че нещата бяха наопаки, нямаше да се размина така”. Припомняме, че двамата братя бяха наказани условно.
" Надявам се да се възстановя на 100%. В момента не мога да употребявам пушката си ", сподели Димов, който поради счупената скула има проблем с слагането на приклада. Той е снайперист.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР