"Не съм гадже с Розмари. Между нас има едно приятелство,

...
"Не съм гадже с Розмари. Между нас има едно приятелство,
Коментари Харесай

Ричард Величков: С Рози не сме гаджета

"Не съм гадже с Розмари. Между нас има едно другарство, което ще остана вечно ". С тези думи Ричард Величков опроверга информациите, че има връзка със съквартирантката си в къщата на "ВИП брат " Розмари Тишер. Двамата поддържат контакт и се срещат доста постоянно, само че не са интимни, безапелационен е Мистър София, написа в. "България през днешния ден ".

"Срещаме се. Пием кафе. Нормални неща, които вършат едни другари. Не се крием от никого, тъй като няма нищо сред нас ", изясни Ричи.

Фитнес инструкторът акцентира, че в никакъв случай не е имал съществени разногласия с Розмари. Според Величков излъчените фрагменти на шоуто са отрязани за да бъде показан скандал, който другояче не съществува.

"С нея бях непосредствен в къщата - прям е Ричард. - С Диона също се срещам. Създадох другарство с нея. Другите съквартиранти не можех да ги вдишвам в къщата. Така че с тях нямам никакви връзки ".

Величков не понася множеството някогашни братя, защото те непрекъснато му се присмиваха по време на престоя в къщата. Гаврите с него вървят ден след ден и той взема решение да не поддържа връзка с тях, щом излезе от "ВИП брат ".

Ричард е удовлетворен от представянето си в къщата. Въпреки че не съумя да завоюва риалити формата, той вади позитиви от престоя в брадъра.

"Не бях изпъден. Излязох няколко дни преди огромния край. Можеше и по-добре да се показва ", акцентира Мистър София.

Величков няма гадже сега.

В къщата на "ВИП брат " той губи огромно количество мускулна маса. Затова в този момент блъска като вманиачен в залата, с цел да възвърне яката си фигура.

"Свалих 2-3 кг. Със здрави тренировки ще извая още веднъж тялото си ", безапелационен е Ричард.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР