Не съм гаден. Обичам да казвам това, което виждам и

...
Не съм гаден. Обичам да казвам това, което виждам и
Коментари Харесай

Фънки: По разни предавания такъв Комсомол цари, че ми идва да умра от смях

 " Не съм гнусен. Обичам да споделям това, което виждам и слушам. Не искам да върша евала на който и да било. Не изобретявам и то се вижда ". Така Димитър Ковачев – Фънки разяснява присъединяване си в предаването " Като две капки вода " в изявление за  Нова тв.

Фънки разяснява, че има недостиг на истината. " От време на време като мятам взор на всякакви излъчвания – подобен Комсомол царува, че ми идва да умра от смях ".

" Амулетът има и другата страна – по какъв начин да му кажеш истината, като ще го обидиш ужасно. Тук към този момент е Димитър Ковачев – The Funk. Въобще не ми пука, че ще го обидя ", разяснява още Фънки.

" Нашият свят е цялостен с блюдолизци, които избират да оближат пепелника, вместо да кажат: " Абе, я си изхвърли пепелника ". ", разяснява музикантът.

От началото на прехода най-вече го е разочаровало отношението към културата.

" Това, за което мечтаехме, не се случи. Всичко е с привкус на гадно минало. Културата от дълго време е прибрана в мазето, на никой не му пука за това ", съобщи Фънки. " Един голям % от българските интелектуалци ги няма в България. Остана наслойка, която се развива и завзема всичко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР