Не съм човек, който обича събирането на много хора на

...
Не съм човек, който обича събирането на много хора на
Коментари Харесай

Наш писател: Тепърва предстои да видим как властта е живяла в една луксозна ситуация по време на пандемията“

 " Не съм човек, който обича събирането на доста хора на едно място, само че няколкото пъти, в които се включих в митингите, фактически беше вдъхновяващо да си измежду хора, с които споделяш обща идея “, разяснява в предаването " Чуй лятото “ по " Хоризонт “ писателят, преводач и учител Ангел Игов:

" Имам чувството, че започва някаква сериозна смяна в българското общество. Разбира се, това не са безпределно доста хора, даже са малко, само че и в тях се усеща смяната и аз я чувствам “.

По думите на писателя занапред следва да забележим по какъв начин ни е трансформирала Covid-кризата и по какъв начин се появиха митингите, как властта е живяла в една " първокласна обстановка по време на пандемията “.

" Виждам в днешната обстановка, че по-младото потомство е много друго – с повече взаимност, с повече самочувствие, с повече вяра. Нашето потомство бяхме по-цинични, по-отдръпнати и по-унили… “.

Ангел Игов уточни, че въпреки всичко улавя смяна в действителността, само че най-големият минус за него през днешния ден е корупцията.

" Но по-скоро загубата на морал, на полезности, това е тревожното “.

Според писателя най-големият плюс през днешния ден, е че българите са стъпили крепко на земята.

" Все пак дългосрочно отиваме към позитивни промени, въпреки че ни чакат тежки години и наесен хората ще бъдат доста по-ядосани и гневни. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР