Не съм човек, който е с болни амбиции, сподели Емилия

...
Не съм човек, който е с болни амбиции, сподели Емилия
Коментари Харесай

Емилия не ще световна кариера, предпочита родните кръчми

„ Не съм човек, който е с заболели упоритости ”, показа Емилия във връзка присъединяване й в парчето „ Харем ”, което е колаборация с Едуард Мая и Кости Йонита, видя HotArena.

Това е първият интернационален план на пайнерката. Тя се включила към него откакто получила покана. Така че евентуално, в случай че не й бяха предложили да се причисли към сътрудниците си, Емилия и до момента нямаше да може да се похвали, че гласът й звучи зад граница. Парчето е ориентирано към международния музикален пазар и премиерата му бе малко преди концерта на „ Планета ”. Емилия показа „ Харем ” на фолк събитието с огромно шоу, което бе оценено от почитателите й.

След евентуалния триумф на парчето, не е несъмнено, че звездата на „ Пайнер ” ще се реши да работи по-усърдно, с цел да пробие на интернационалния пазар. За разлика от някои свои колежки, Емилия в никакъв случай не е ламтяла за огромни подиуми. Блондинката не работи до безсилие даже и у нас, убедиха се за следващ път почиталите й, откакто стана ясно, че няма да има участия на Бъдни вечер. Тя избира да прекара празниците със фамилията си, вместо да обикаля клубовете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР