Не съм чел все още документа на ГЕРБ, но е

...
Не съм чел все още документа на ГЕРБ, но е
Коментари Харесай

Денков: Не съм чел още документа на ГЕРБ, но той е добро начало за преговори

„ Не съм чел към момента документа на ГЕРБ, само че е хубаво, че имаме подобен. Това е положително начало на същински договаряния сред двете страни в тази полемика “. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков, написа БГНЕС.

По-рано през днешния ден от ГЕРБ оповестиха, че Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян ще договарят за изискванията на идната ротация с ПП-ДБ.

Изкарахме 9 месеца дружно и направихме много неща, призна Бойко Борисов

Най-важно от договарянията е да имаме верен резултат, добави министър председателят. Той акцентира, че е основно да се дефинира по какъв начин ще продължат промените и управническата стратегия.

„ Така че да са сигурни, че изборът на основните лица, които ще предопределят живота на България през идващите години, ще бъде изработен по метод, който ще бъде безапелационен за обществото и ще сложи нови стандарти при ръководство на правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори “, сподели Денков.

До този миг не е имало спор, сподели още тя във връзка идната ротация

Премиерът изясни, че с вицепремиера Мария Габриел са провели диалози, само че както постоянно и двамата са казвали: „ Крайният резултат ще го видите, когато всичко е сложено на масата, по какъв начин продължаваме, какъв е проектокабинетът, който предлагаме. Никой от нас няма предпочитание да показва негова версия на нашата полемика, тъй като това единствено ще попречи да реализираме до положителен резултат. “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР