Не съм броил последните 299 дни. Не съм се замислял

...
Не съм броил последните 299 дни. Не съм се замислял
Коментари Харесай

Донев: Не съм броил последните 299 дни, аз и служебният кабинет сме готови да предадем властта

Не съм броил последните 299 дни. Не съм се замислял даже, че е минало толкоз време откогато съм длъжностен министър председател на страната. Това е една извънредно огромна отговорност, която се носи пред българското общество. Особено на фона на обстановката, която съобщи първият длъжностен кабинет през август предходната година.  Това съобщи пред NOVA служебният министър председател Гълъб Донев.

По думите му държавното управление се е сблъскало с доста рецесии през миналите 10 месеца. " Това, което направихме може да бъде направено не от едно, а от две постоянни държавни управления. Това е една изключителна отговорност, натоварване и безсилие освен за премиера, само че и за екипа, който работи с министрите. В това включвам и държавната администрация, тъй като в тази характерна политическа обстановка – страната има сигурност посредством дейностите и на държавните чиновници ".

Донев беше безапелационен, че в никакъв случай не е очаквал да остане толкоз дълго на поста. " Още, когато встъпих в служба на 2 август споделих, че съм подготвен да си потегли още на идващия ден. И след предходните изключителни парламентарни избори още веднъж заявих, че и аз и служебния кабинет имаме подготвеност да предадем властта на постоянно държавно управление, тъй като това е естествения ход, по този начин е и по Конституция ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР