Не съм броил колко хора са ми били гости, но

...
Не съм броил колко хора са ми били гости, но
Коментари Харесай

Милко Калайджиев за къщата си гости: Аз на кой съм близък - на никой!

Не съм броил какъв брой хора са ми били посетители, само че не може да се стане паралия от това. Водя книга, тя постоянно се ревизира. По-често се наема цялата къща, само че може и като обособени стаи. Това съобщи пред Нова телевизия известният артист Милко Калайджиев, чиято къща за посетители стана медийна тематика.
Аз на кой съм непосредствен – на никой, разяснява изпълнителят на " Къде си батко ", който сподели, че са правени 2 инспекции на плана му, а през днешния ден (25 юни) не престават документни инспекции. И добави, че в никакъв случай няма да живее в къщата си за посетители.
Къщата коства 304 000 лв., а 120 000 са персонално на Калайджиев. Той посочи, че " му дали ум " да се захване с този бизнес. Идеята зародила откакто той си купил място до Мезек. Опитите били два, като на втория път е получил позволение. В последна сметка се появява и Калайджиевата къща. И по думите на Калайджиев, къщата му действа като къща за посетители – има я в Grabo, в Booking, може всеки да види.
Как да излезе нещо неправилно, като минах през стотици инспекции, с цел да я пусна, сподели още Калайджиев. За къщата има 5-годишен мониторингов интервал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР