"Не съм бременна, но работим за бебе. Започнахме доста преди

...
"Не съм бременна, но работим за бебе. Започнахме доста преди
Коментари Харесай

Светлана и Гущеров работят за бебе

"Не съм бременна, само че работим за бебе. Започнахме много преди да се появи годежният пръстен. Господ си знае работата. "

Това съобщи плеймейтката Светлана Василева, която обществено разкри детайлности от връзката си с младия милионер Християн Гущеров, написа в. "България през днешния ден ".

Моделката разгласи и датата на сватбата им - 12 юли, когато е и рожденият ден на обичания й мъж. Подготовката за блестящото събитие към този момент е почнала, като Светлана призна, че желае гала, за каквато постоянно е мечтала.

Василева разкри и по какъв начин тъкмо Гущеров й е предложил брак. "По това време правехме първата си взаимна фотосесия. Той ме извика малко до кабинета му. Бях сюрпризирана. Тогава ми предложи, само че не чаках да го направи по време на фотосесия. Падна на колене, а аз бях извънредно шокирана. Той е доста добър в изненадите. Обича да ги прави и да ме кара да се усещам щастлива ", описа Василева.

На въпрос дали са правилни информациите, че годежният пръстен с голям елмаз коства към 100 000 $, плеймейтката отговори, че цената е съвсем вярна.

"Чувствам се доста добре и съм доста влюбена. Харесва му, че съм земен човек. Добре се грижа за него, това също е значимо за един мъж. Спечелих го с това, че съм добра. Чистя всеки ден - обичам да си пусна пералнята. Дори желаех да си купя прахосмукачка и той се зачуди защо ми е, защото вкъщи имаме дами, които чистят. Християн готви, той е доста добър готвач. Никога не си дава рецептите, даже не разрешава някой да го следи. А аз върша доста хубава баница, която той харесва ", показа още плеймейтката.

"Той е доста грамотен човек. Знае по какъв начин да гледа една жена - учтив е, обноските му са на равнище, държанието му към мен и моите другари е чудесно. Показа различен тип поведение от мъжете, които съм виждала. Запознах го с родителите ми. Всички от фамилията ми идваха на посетители в София и го харесаха. Годежът ни беше в стеснен кръг и участваха единствено фамилиите ни. Преценихме, че няма смисъл да подвигаме огромен прием с 60 души ", обясни Светлана.

Тя разяснява и изказванията, че не се схваща с татко му - някогашния народен представител Добромир Гущеров, тъй като той не я харесвал. "Не знам по какъв начин решиха, че татко му не ме харесва. Това не е правилно. Разбирам се с майка му и баба му. Още не съм се виждала с татко му, само че той живее в чужбина, а ние пътуваме и постоянно се разминаваме. Това, че не ме харесва, не е по този начин ", сподели още Василева. Тя посочи, че Християн е самостоятелен финансово от татко си, а всички други изказвания идват от завистливи хора.

Плеймейтката удостовери, че Гущеров-младщи и фолкпевицата Мария към този момент публично са разведени. "Преди няколко дни получи документите от развода. Вече не е зает. Дори искаше да отидем да подпишем цивилен брак незабавно след развода, само че отложихме нещата, с цел да създадем сватбата на фантазиите ни ", приключи влюбената русокоска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР