„Не съм аз човекът, който ще каже дали Иван, Петкан

...
„Не съм аз човекът, който ще каже дали Иван, Петкан
Коментари Харесай

Лукарски отказа да назове кой е собственик на "Дунарит"

„ Не съм аз индивидът, който ще каже дали Иван, Петкан или Драган е притежател на „ Дунарит”, сподели някогашният министър на стопанската система Божидар Лукарски в студиото на „ Лице в лице”.

Според него не влиза в работата на Министерството на стопанската система и на министъра да споделят кой е притежател на предприятието.

„ Би трябвало да питате ДАНС или Агенцията по вписванията”, счита Лукарски. Той също отхвърли да назове кой е притежател на „ Дунарит”.

„ Апелирам да не раздухваме свадите, тъй като не е добре за българската икономика”, сподели още той.

По думите на Лукарски военната индустрия е доста внимателен бранш и сходни кавги могат да изплашат вложителите.

„ Сигналите, които подаваме към възможните вложители, казвайки думи като „ национализация” и когато министърът приказва, че няма по-силен от страната, това не е добър сигнал за капиталовата среда у нас”, счита някогашният министър.

„ Никога не съм бил последовател на слуховете. Държавата би трябвало към Иван, Петкан и Драган да съди по един и същи начин”, сподели още той.„ И по мое време имаше проблеми с „ Дунарит”, само че поради поверителността на информацията и бранша, не мога да кажа какви са, само че бяха сходни със сегашните”, добави Лукарски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР