„Не съм адвокат на арестуваните с оръжие грузинци в Ролс-Ройс“,

...
„Не съм адвокат на арестуваните с оръжие грузинци в Ролс-Ройс“,
Коментари Харесай

Явор Хайтов за Ролс-Ройса и бомбите: Не съм адвокат на грузинците, не знам кой замесва името ми

„ Не съм юрист на задържаните с оръжие грузинци в Ролс-Ройс “, съобщи за ПИК юрист Явор Хайтов.
Той бил извънредно сюрпризиран, когато му споделили, че неговото име се спряга за бранител на арестуваните при спецакция в София.
„ Не знам кой замесва името ми. Може да е различен Явор, само че пък Хайтов няма. Не мога да си обясня кой замесва името ми и за какво “, сподели Явор Хайтов.
Вчера министър председателят Бойко Борисов разкри акцията и похвали Министерство на вътрешните работи. Той посочи, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се возели в Ролс-Ройс. Тримата мъже били въоръжени до зъби и се пробвали да избягат в луда гонка от Министерство на вътрешните работи. Въоръжената незаконна група била следена от много време от службите. Тепърва ще се ревизира дали чужденците са взели участие и в други закононарушения.
При обиските е открито огромно количество оръжие, а в гараж - Ролс-Ройс, с който грузинците са се придвижвали. Ще се ревизира дали колата не е открадната. Двама от тежко въоръжените грузинци с автомати, бомби и муниции са задържани при спецакцията, а третият съумял да избяга.
Според ПИК те са следили Кирил Домусчиев и хазартните босове братя Найденови.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР