Не съжалявам за нищо във ВИП Брадър, струваше си участието.

...
Не съжалявам за нищо във ВИП Брадър, струваше си участието.
Коментари Харесай

Папи Ханс се изповяда! Ето в коя бил влюбен

Не скърбя за нищо във " ВИП Брадър ", струваше си присъединяване. Това сподели в предаването " Събуди се " по Нова телевизия единият от финалистите Константин Трендафилов - Папи Ханс. Той гостува дружно с спечелилия Атанас Колев.

" Научих уроци, които един ден ще ми влязат в приложимост. Нападките на Кулагин и детските му заяждания бяха като китайската капка, само че ние бяхме китайската стена и успяхме. Показахме, че в последна сметка злобата не може да победи. Рано е да приказваме за бъдещи планове. Спали сме единствено един час ", заявии Папи Ханс.

Преди това той се изповяда, че се влюбил безпаметно в португалка. Според него тя била неповторим човек. Чужденката била в България по програмата Еразъм. Не знаела нито дума от нашия език, пък и двамата се намерили единствено два месеца преди тя да напусне София вечно, но това не попречило на любовта им.

„ Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка ”, изясни съквартирантът и по този начин нанесе пагубен удар по Дара, която очевидно е съумял да не помни за негативно време.

Връзката сред Папи и певицата дълго време бе обсъждана като пи ар и за двете страни и очевидно има нещо правилно в слуховете, откакто изпълнителката не е оставила съществени следи в съзнанието на някогашния си любим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР