„Не съжалявам за думите си, че депутатите ни са мишоци.

...
„Не съжалявам за думите си, че депутатите ни са мишоци.
Коментари Харесай

Проф. д-р Костов: Не всички са мишоци, но не съжалявам за думите си

„ Не скърбя за думите си, че депутатите ни са мишоци. Нека не всички от тях се усещат такива. Използвах тази мощна дума, с цел да подчертавам върху тематиката, а в действителност мишоци са тези, които имат виновност текстове за санкционирането на лекари в тази обстановка да се разясняват изобщо. Ние сега водим тежка борба и желаеме поддръжката и помощта на всички. Искаме благи послания. Днес героите не са политиците, депутатите и олигарсите, а лекарите, медицинските сестри, аптекарите. Трябва да ги поддържаме. Да им носим мунициите на тяхната специалност. Това сподели в студиото на „ Тази неделя” по bTV пулмологът проф. доктор Коста Костов, съветник по белодробни заболявания в столичната Университетска болница " Света Анна ".

Той акцентира, че с сътрудниците му са признателни за аплодисментите, с които хората ги поддържат и дефинира българите като мил народ, който не е сторил неприятно никому.

Костов разяснява, че най-пострадалата страна Италия е особена и това, което се случва сега с високата смъртност на заболелите от ковид не е изключение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР