Не садете фасовете си тук, няма да поникнат“. Подобна шеговита

...
Не садете фасовете си тук, няма да поникнат“. Подобна шеговита
Коментари Харесай

85-годишният мъж, който почиства фасове от плажа с два бастуна: Навиците ни станаха лоши, няма контрол

" Не садете фасовете си тук, няма да поникнат “. Подобна шеговита табела се беше появила преди години на гръцки плаж. Въпреки това, доста туристи не престават с опитите си в тази тенденция по нашенските линии, предава БНР.

Кирчо Евтимов е на 85 години, придвижва се благодарение на два бастуна, само че всеки ден можете да го видите по какъв начин събира фасове и отпадъци, останали на един от плажовете в Царево.

Снимката на възрастния мъж, който почиства фасовете на плажа, беше разпространявана от хора във Facebook.

Всъщност, за Царево, той не е чужд и целият град знае Кирчо Евтимов. 39 години е бил преподавател в града – учител по музика, учил е децата в по-малките класове и на биология, химия, география, труд и техника. Днес е пенсионер, радва се на деца и внуци.

" От няколко години обикалям плажа. През зимата, когато има хубави дни, през лятото. Една количка изхвърлям мой боклук и оттова – с количката и една кофа – към плажа. Каквото срещна по пътя и на самия плаж, към мен, групирам. Направил съм, преди 2-3 лета, две табели, на входа на плажа " Пазете плажа, той е ваш “. Радвам се, че имам доста съидейници, доста ми оказват помощ “, споделя той.

" Навиците ни станаха неприятни, няма надзор ". Така Кирчо Евтимов изяснява за себе си за какво през днешния ден не поддържаме чисто.

По същия метод, той предава този образец и на шестимата си внуци, като акцентира, че са доста добре възпитани. А на въпроса какво би направил, в случай че види по какъв начин някой си хвърля фаса на пясъка, дава отговор:

" Бих му направил забележка, че това не е положително, не е хубаво. Трябва всеки екскурзиант да пази “, споделя той.

И по този начин, образецът на Кирчо Евтимов става инфектиран. И нека до повече хора доближи неговото обръщение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР