Не събужда приятни чувства как президентът започва да говори в

...
Не събужда приятни чувства как президентът започва да говори в
Коментари Харесай

Атака: Гаджето на Лена стреля по Румен Радев

Не разсънва приятни усеща по какъв начин президентът стартира да приказва в един глас с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Така формалното гадже на Лена Бориславова - Мирослав Иванов, който е и краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на Народно събрание, нападна Румен Радев при присъединяване в Би Ти Ви.

“Аз почитам господин Радев, това е добър президент. И за мен е необичайно по какъв начин откакто 2 години неговата изразителност срещу модела на " ГЕРБ " и президентът би трябвало да сплотява, в противен случай, той не се явява като обединител.

А изхождайки от огромния си престиж, се пробва в допълнение да налива вода в мелницата на опозицията “, сподели Иванов и добави, че съгласно него дейностите на Радев водят до позитиви за опозицията.

Вчера президентът съобщи, че " Кирил Петков е министър председател на България, а не пощальон на Франция за Северна Македония ".

По думите му България е трябвало да създаде свое предложение за решение на проблемите на Северна Македония, а не да внася непознато и то „ без да съобщи позиция ". Според президента е недопустимо и да се трансферира цялата отговорност върху Народното събрание.

Иванов разяснява, че българското държавно управление няма да поема никакви задължения, без да бъде дадена зелена светлина от Народното събрание.

Това значи да бъде призната декларация, че се дава зелена светлина за деяние на държавното управление да подпише един или различен документ.

" Към момента френското предложение се намира в комисията по външна политика. Оттук най-логичното нещо, което следва да направи, е да се извика на чуване министърът на външните работи, който следва да даде доклад на Народното събрание какво е свършено за тези 6 месеца и половина в посока договаряния.

Каква е договорната рамка такава, каквато те я виждат и към този момент самата комисия може да изследва и да излезе с отчет какво и по какъв начин се случва и може да бъде импортиран план за решение или декларация в Народното събрание, което към този момент, самото Народно заседание, да реши дали да утвърди, или да отхвърли. По този метод да даде, или не зелена светлина на премиера да подпише да подпише формален документ за повдигане на ветото “, изясни Иванов.

Той разяснява и избора на ръководител на Народно събрание след предварителното освобождение на Никола Минчев. Иванов изясни, че това ще е човек, утвърден от обединението, а постът за самия него не е самоцел.
ТЕМА преди 24 минути 467 преди 1 час 500 преди 2 часа 565
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР