Не са взети мерки от директорката, че Ивана е тормозена.

...
Бащата на Ивана:Не са взети мерки от директорката, че Ивана е тормозена

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Бащата на Ивана:Не са взети мерки от директорката, че Ивана е тормозена

Не са взети ограничения от директорката, че Ивана е унизена. Това съобщи пред Нова телевизия бащата на Ивана – Георги.

Къде е 17-годишната Ивана от Дупница? Въпросът продължава да е без отговор към този момент повече от 2 седмици, а от полицията към този момент оповестиха, че издирването на терен се приключва, с цел да се продължи с други начини.

В ефира на „ Здравей, България ” родителите на момичето благодариха на всички,

които са се присъединили досега в издирването на щерка им.

„ Държали сме връзка с учебното заведение за държанието ѝ, всякога, в случай че е имало сигнал, сме разговаряли с директорката. Уведомили сме какви ограничения са взети – посещавали сме детски психолог и психиатър ”, съобщи майката Мария. Тя показа, че не са сигурни дали Ивана е сменила профилната си фотография във Фейсбук сама, дни откакто изчезна.

Мария описа още, че Ивана и преди е изчезвала – открита е на гарата в Благоевград след 2-3 часа. Бащата Георги сподели, че може би щерка му е била афектирана и от закани, че може да премине към самостоятелна форма на образование.

 

SafeNews припомня, че 17-годишната Ивана Георгиева е оповестена и за общодържавно търсене. Откриха якето, с което е било облечено момичето. Дрехата е открита преди тунела на основния път Е-79. Над 150 служители на реда и жандармеристи, както и доброволци трети ден търсят момичето, която изчезна в Дупница в четвъртък следобяд. В акцията вземат участие и следови кучета.

Момичето е било видяно на записи от камери към магазин в града. Доброволците претърсват огромен сектор към местността „ Бинека “. Работи се и с дронове.

От полицията не са дали детайлности, до каква степен са стигнали с търсенето, съобщи кметът на града Първан Дангов. Той уточни, че последната интензивност на Ивана в „ ТикТок ” от деня на нейното изгубване. „ Качени са доста фотоси и клипове, след което тази интензивност стопира ”, сподели Дангов.

„ Твърде са спорни сведенията към сегашния миг ”, разяснява още той. И благодари на проверяващите, на полицията и доброволците, защото са претърсили усърдно града, крайградската зона, селата, региона.

 

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР