"Не са виновни нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор",

...
"Не са виновни нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор",
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Не можеха да управляват и затова паднаха от власт

"Не са отговорни нито мафията, нито Движение за права и свободи, нито съветският деспот ", безапелационен е районния министър в оставка за рухването на кабинета "Петков "

Предизвестен завършек на една нелогична коалиция. Това съобщи районният министър в оставкаГроздан Караджов пред БиТиВи. Той се усеща омекотен откакто нощес при гласоподаване на избор на съмнение падна кабинетът "Петков ". Важно е какво може да свършиш за хората, добави той.

Въпросът (за държавното управление "Петков) не е бил за парите, не е поставян по този метод и не е имало такава драма, увери той. Драмата била поради пренебрежение. Още от март били влошени връзките в обединението, не си говорили водачите в обединението, като последна мярка било решено той и Балабанов да вървят на съдружен съвет. По тематиката с избора на ръководител на Българска народна банка почнало пазарене, което рефлектирало върху пътната мрежа.

Участниците в държавната коалиция подкрепяли решението за въвеждане на еврото, от Има Такъв Народ желали седмица пролонгация, само че решението било импортирано силово. Второто силово импортирано нещо било решението за актуализация на бюджета, сподели Караджов.

Караджов сподели, че си вършел работата технократски и не е част от Има Такъв Народ.

"Изведнъж станахме мафията, корумпирани мутри, само че това не е истината и хората го виждат ", добави Караджов, представен от.

"Още не съм вдигнал взор да кажа дали ще се случи злополуката, която е споделил Христо Иванов ", изясни Караджов. Той разясни, че сборът от разноските на рафинерията прави с 1,2 лева по-ниска цена на горивата, сподели Караджов.

"Щом това държавно управление не се оправя, идващото би трябвало да го реши. "

"Всички доказателства - неистина по неистина са номерирани, дума против документ ", изясни районният министър в оставка.

"Когато се упрекват Има Такъв Народ и мен, че сме желали да харчим без надзор някакви пари, прочетете заглавието ", предложи той и цитира: "Кабинетът желае да разпредели порциите ".

"Кой е желал да ги даде без надзор (пътните поправки и градежи - б.р.) ", запита той и си отговори - "основателят на Политическа партия ".

"Когато ме заливат с неистини, аз би трябвало да си мълча ли ", запита Караджов.

"Скептичен съм при този метод на говорене, тази свирепа изразителност, заклеймявайки всеки, който си разреши да ги подлага на критика - или всичко, или нищо. Не е отговорен нито мафията, нито Движение за права и свободи, нито съветският деспот - не можеха да ръководят и по тази причина паднаха от власт ", безапелационен е Караджов за рухването на кабинета "Петков ".

Запитан дали са се провалили в намиране на излаз от обстановката, той отговори негативно и увери, че са съумели да излязат от клопката, който им е готвен за разплащане с пътнотранспортните компании. Той регистрира като триумф и сделката който замърсява повече, да заплаща повече визирайки системата за тол такси.

Караджов сподели документ от 31 януари, с който е изискал да бъдат прекъснати противозаконните процедури за публични поръчки. Искал е градежите, направени по противозаконни поръчки, да бъдат разрушени. След това получил напътствие от Лена Бориславова, изразител на държавната воля - да разреши довършването на строителните действия по започнатите контракти

"Когато получавам указания да продължа противозаконните контракти, аз извършвам това решение ", отбрани се Караджов. "След като съм получил указания да продължа инхаус поръчките, аз работя. Думата "искам " я няма, координирам плана за решение на Министерски съвет, координирам спомагателни заплащания с бюджетното салдо ", цитира документи Караджов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР