“ не са участвали в никакви преговори за избиране на

...
“ не са участвали в никакви преговори за избиране на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Има такъв народ“ не са участвали в никакви преговори за избиране на председател на СОС

" “ не са взели участие в никакви договаряния за избиране на ръководител на Столичния общински съвет (СОС). Това се показва в прессъобщение на партията, подписано от водача ѝ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

„ “ има трима общински съветници, останалите партии – петдесет и осем, а за избиране на ръководител трябват тридесет и един, написа Трифонов.

Ние всякога предлагаме Пламен Данаилов, той е умел експерт, в случай че другите партии желаят да има ръководител на СОС, умерено могат да гласоподават за него и без да има договаряния. " И като споделих договаряния, сетих се, че в действителност забавните договаряния сега са сред Кирил Петков и Спас Русев ", декларира Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

Днес СОС за следващ път не съумя да избере ръководител. Сутринта се организира гласоподаване в два тура, което беше несполучливо. След това от партиите в СОС се събраха на двучасова среща в опит да решат проблема. Съгласие още веднъж не бе реализирано и общинските съветници взеха решение да проведат съвещание на 8 февруари от 10:00 часа.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР