Не са спирани парите за градския транспорт в София по

...
Не са спирани парите за градския транспорт в София по
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не са спирани парите за градски транспорт по време на кабинета „Петков“

Не са спирани парите за градския превоз в София по време на кабинета „ Петков “. Това сподели претендентът за кмет на столицата Васил Терзиев в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

„ Пари за метрото има, те ще бъдат обновени по отношение на инфлацията. То е приоритет за развиването на София “, добави Терзиев.

Терзиев изрази страдание, че непрекъснато диалогът се води към неговото родословие. Негов другар даже се е шегувал, че е потомък на Адам и Ева. „ Петър Младенов е отдалечен братовчед на дядо ми. Този човек в никакъв случай не съм го виждал “, безапелационен е претендентът за кмет на София.

Той изясни, че съставлява необятен набор от партии. „ Това ни е подготвило за диалогичност, мощно и качествено ръководство. “

Терзиев е безапелационен, че на него и екипът му им липсва опит. „ Той е формиран от потвърдени районни кметове, хора като Борис Бонев. “

Относно дефицитът тук-там в детските градини, Терзиев сподели че дефицитът ще е 6000 места, откакто се построят тези, които сега са в развой. Математиката демонстрира, че би трябвало да се построят още към 30-35 детски градини. Задавам си въпроса по какъв начин може да се строят цели квартали и в това време да водим диалог, че е невероятно да се построят 30 градини за 4 години. Причината е липса на политическа воля и приоритет “.

Кандидатът за кмет на София изясни, че обмислят повишаване на синя и зелена зона. „ Нормално е, когато има запълняемост на синя зона. Поскъпването ще  реши казуса отчасти. Всички ограничения, които ще доведат до позитивни промени от днешния ден наподобяват непопулярни “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР