Не са се образували дисбаланси, които да избият след края

...
Не са се образували дисбаланси, които да избият след края
Коментари Харесай

Няма да има шоково поскъпване на тока след мораториума, обеща премиерът

Не са се образували несъответствия, които да избият след края на мораториума, сподели в изявление за БНР министър-председателят Кирил Петков . По думите му опорните точки на разнообразни представители по тази тематика ще бъдат разрушени, когато се види, че " няма такива страшни сюжети ".

Според Петков от ГЕРБ се основават настройки и суматоха, че цените на тока и газа са отвън надзор. Той увери, че пакет от близо милиард и половина (лева - неуточнено, бел. ред.) ще влезе в поддръжка на бизнесите и ЕРП.

Мантрата, че като падне мораториумът, цените ще скочат до небето министър председателят дефинира като " чиста агитация и нелепости ".

" Темата се употребява, с цел да се провокира възприятие, че държавното управление не си прави добре работата. Сметките ще покажат. "

" Всичко е под надзор ", съобщи Кирил Петков. По думите му " Булгаргаз " нито ще бъде разделян, нито нещо ще се случи на сдружението. 

Заплахите на " Възраждане "
Кирил Петков: Цацаров е имал авансово информация за отнетия достъп до информация
Премиерът Кирил Петков съобщи, че ръководителят на Комисията за лишаване на нелегално добито имущество Сотир Цацаров е имал предварит...
Прочети повече
Министър-председателят съобщи пред Националното радио, че не изпитва боязън от митинги и е подготвен постоянно да беседва с хората. 

" Въобще не ме е боязън от никакви митинги и от никакви хора да влизат, където си желаят “, акцентира Петков, като заявява подготвеност пръв да слезе при протестиращите, в случай че дойдат пред Министерския съвет. И добави: " Ако някой си мисли, че с някакви закани ще реализира нещо, това няма да е при нашето държавно управление ".


След митингите, проведени от „ Възраждане “ на 12 януари против зеления документ, при които се стигна до напрежение и конфликти пред Народното събрание и замяна на остри реплики сред депутатите по-късно и вътре, Петков изясни за основаването на работна група, включваща критици и съперници на ограничаващите ограничения:

" Нашите порти постоянно са отворени за полемика. Винаги може да се научи освен това. Най-лошото, което може да се случи, е, когато група хора се пренебрегват, капсуловат и стартират да стават нападателни. Тази платформа ще даде опция на тези хора да кажат своите визии. Тя е консултативна. Аз желая да влезем в този разговор с хората, които не имат вяра във ваксини. Да се случи на база експертни отзиви. Ако има мотив, основан на данни, ние постоянно сме подготвени да го чуем. Отваряме разговора за основни причини. В първата полемика имаше добра посока – да се следи потенциала на леглата с О2 ", приключи той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР