Не са разпределяни регулаторите. С колегите от Продължаваме промяната -

...
Не са разпределяни регулаторите. С колегите от Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Ще счупи ли сглобката битката за регулаторите? Борисов: Нищо не е...

" Не са разпределяни регулаторите. С сътрудниците от " Продължаваме промяната - Демократична България " сме се разбрали в стая на Народното събрание, че, до момента в който всичко не е решено, нищо не е решено. Когато ги решим всичките в пакет, ще излезем и ще го съобщим ", съобщи Бойко Борисов.

 

Регулаторите, според текстовете в Конституцията, се избират със 160 гласа. Според Десислава Атанасова Движение за права и свободи ще разполагат с ⅓ посланичество в тях. Парцелирането на регулаторите не стои на масата, уточни в разгара на абсурда съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. 

 

“Разбирам, че желаете да кажете, че ще се парцелират регулаторите: не, ще се търсят най-хубавите хора, които могат, а те не са към този момент доста ", съобщи Борисов пред публицисти.

 

Всички страни в ръководещото болшинство наподобява са съгласни, че би трябвало да има механизъм, по който назначенията в регулаторите да се случат. Не е ясно обаче какво тъкмо ще съдържа този механизъм. Залогът сега са измененията в конституцията, които, съгласно поръчките, би трябвало да бъдат признати до Коледа. Твърди се, че след тяхното приемане незабавно ще се отворят законите за другите регулатори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР