Не са особено приятни нещата, които се случват с принц

...
Не са особено приятни нещата, които се случват с принц
Коментари Харесай

Принц Андрю ще трябва да се откаже от поредна титла - херцог на Йорк

Не са изключително приятни нещата, които се случват с принц Андрю. При това от много време насам. И макар поддръжката на своята майка, кралица Елизабет, която по всякакъв начин засвидетелства обичта си към него, очевидно обществеността не стопира да го осъжда поради грешките му.

На провела се на през вчерашния ден, 28 април, среща, висшите съветници на град Йорк са стигнали до единомислещото решение да лишат Андрю от почетната купа херцог на Йорк (известна още като Freedom of the City).

Третият наследник на Елизабет получи купата на гала през далечната 1987 година, малко след брака си с някогашната си брачна половинка Сара Фъргюсън.

Според един от изпълнителните членове на Съвета по просвета на град Йорк - Дарил Смоли, купата, присъдена на Андрю, е " най-високата чест ", която градът може да отдаде на някого.

" Това е невероятна чест, присъждана на забележителни хора, които я носят с отговорност и горделивост. Но откакто самата кралицата лиши преди време принц Андрю от военните му трофеи, кралски звания и патронажи, ние считаме, че, от своя страна, е редно да премахнем всички връзки, които принцът към момента има с нашия град ", добави той. " Съветниците поддържат това предложение - и единомислещо считат, че не е уместно принц Андрю да съставлява Йорк и жителите му. "

Решението за унищожаване на почетното звание идва след абсурда за връзките на принца с наказания за полови закононарушения Джефри Епстийн и делото за полово посягане над Вирджиния Джуфри.

Още през януари кралицата лиши принца от военните му трофеи и от своето застъпничество - на фона на правосъдния развой, в който Джуфри твърди, че е била принудително принуждавана от Епстийн да прави полови актове с принца, освен това на 17-годишна възраст.

Единствената купа, която 62-годишният Андрю съумя да резервира след обвиняванията, е херцог на Йорк. Но, както наподобява, в този момент той ще би трябвало да се откаже и от нея - под натиска на съветниците на града.

Все отново, макар всички неприятности, Елизабет демонстрира, че държи на своя наследник, написа People.

Кралицата настоя Андрю да бъде основният ѝ компаньон на възпоменателната работа на починалия принц Филип, която се състоя в края на март. Тогава херцогът на Йорк зае централно място и водеше майка си през Уестминстърското абатство - което бе шокиращо за огромна част от обществото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР