Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват

...
Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват
Коментари Харесай

Атанасова: Продължаваме промяната са аматьори, които е време да си тръгват

Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват депутати, сподели пред Българска национална телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това, едно държавно управление и неговото оцеляване да е въпрос на дилърство в Народното събрание, ми се коства върхът на безобразието, което може да се случи в политическия живот, сподели тя. Нарече Политическа партия " дилетанти, които е време да си потеглят ".

" Като депутати сме поели задължения към гласоподавателите и партиите и тези заявки по време на парламентарните избори, сега не се извършват. Много е необичайно 6 месеца да ни ръководи държавно управление, което не сподели никаква управническа стратегия.

То падна поради неуспеха във финансовата политика и да се издига претендент за министър-председател - точно главният виновникът за този неуспех и занапред да се показват управнически цели за 6 месеца - това е неприемливо в българския политически живот и тотална загуба на доверие у гласоподавателите ", сподели Атанасова.

ПГ на ГЕРБ не взе участие в диалози за пазаруване на депутати, посочи тя, само че призна, че най-малко двама депутати от ГЕРБ са били издирван преди вота на съмнение. Сега депутати от ГЕРБ-СДС не са търсени.

" В момента нашите депутати е несъмнено, че ще гласоподават срещу държавното управление и всички реализатори на тази поръчка за обезпечаване на кворум са наясно, че в ПГ на ГЕРБ пробив няма да има и по тази причина не пробват ", сподели Атанасова.

Днес ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия внасят предложенията си за измененията в Изборния кодекс, посочи още тя.

Причината е Изборният кодекс още веднъж да влезе в зала е, че на последните избори сме имали най-ниска изборна интензивност, счита Атанасова.

На въпрос за какво ГЕРБ ще отхвърлят втория мандат за сформиране на кабинет тя сподели:

" Защото разчитаме значите на обществото и публичното доверие на последните избори беше дало своята поддръжка към Политическа партия. Те имаха моралното предопределение да сформират държавно управление, да опитат да ръководят. Очевидно е, че не могат. Аматьори, които е време да си потеглят ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР