Не са никак положителни отзивите за наше популярно тв шо,

...
Не са никак положителни отзивите за наше популярно тв шо,
Коментари Харесай

Зрителите скочиха на тв шоуто Пееш или лъжеш

Не са по никакъв начин позитивни отзивите за наше известно тв шо, завърнало се на екран.

Шоуто „ Пееш или лъжеш “ се завърна на дребния екран 8 години след първия си сезон. Предаването към този момент се води от Димитър Рачков, който завоюва феновете със занимателните си в първия епизод, само че във втория претърпя провал.

Много фенове се разочароваха от музикалното шоу. Шегите на Рачков не съумяха да разсмеят публиката. Особено когато си партнираше с чалга звездата Галена, написа standartnews.com.

Още при влизането си фолкаджийката изглеждаше скована и вдървена. А погледа ѝ споделяше: Боже, къде попаднах!? ” или по-скоро се четеше: „ Кои сте вие, а коя или къде съм аз? ”. " Личеше си, че е смутена, само че и не малко надменна! ", разяснява почитател на шоуто. " Като прибавя, че не хваща от смешки и веселба с нея не става на сцената. "

А тези персони в панела някак изкуствено се веселят, разбра се още през цялото време, че нещо му куца на шоуто. „ Иван и Андрей не разбрах какво вършат там? Казват по нещо, а усещам, че желаят да си отбият номера и да си тръгнат, без значение какво са споделили. А Ромина Тасевска такива нелепости наговори, не че някой е очаквал повече от нея, само че чак толкоз не трябва ”, е мнението на различен.

А общото умозаключение на публиката е, че отново има нещо нагласено и то единствено поради Галена. В този втори епизод те видяха, че от 6-те участника 4-мата пеят, а единствено двама не могат, и разясняват: ”Нещо не ми хареса този епизод, предния с Веско беше по-добър, а този е някак вял и дървен. Все едно, че Галена не желае да е там, а взе участие принудително! ”
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР