Не са никак малко хората, които не обичат зимата и

...
Не са никак малко хората, които не обичат зимата и
Коментари Харесай

Защо Неда Спасова се шегува с Малдивите

Не са по никакъв начин малко хората, които не обичат зимата и студовете. Именно този сезон обаче е най-хубав за навестяване на екзотични дестинации като Виетнам и Малдивите.
 Николета Лозанова, Виетнам и още секси фотоси на модела
Още от секси ваканцията на Николета Лозанова

Топличко, по бански и в компанията на обичания мъж

Не са малко и звездите, които не пропущат да споделят в обществените си мрежи, че са на плажа по бански, а не увити в три ката облекла като всички нас.

Актрисата Неда Спасова сега няма време за екзотични почивки, тъй като взе участие в фотосите на новия сезон на " Откраднат живот ". Тя обаче реши да си направи доста добра смешка в обществените мрежи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Яну 20, 2020 в 12:25 PST

Спасова разгласява две свои фотоси от морето, а от маркираното местонахождение човек може да остане с усещане, че е на Малдивите. В текста под поста обаче актрисата разяснява, че не може да излъже, че е на Малдивите, тъй като химическите тоалетни, присъщи за нашето Черноморие, я издават.
 Неда Спасова, „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ и предизвикването да бъдеш артист и човек
Неда Спасова и анатомията на гнева

За присъединяване си в „ Откраднат живот “, за вдъхновението и за човешките усеща

Неда Спасова написа още, че е съвременно да се качват носталгични фотоси от лятото, само че на нея то въобще не ѝ липсва. " Обичам да ми е студено, тъмно, да вдишвам замърсен въздух и да заплащам високи сметки за ток и парно! ", добавя иронично Спасова.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР