Не са много скандалите, в които все още да не

...
Не са много скандалите, в които все още да не
Коментари Харесай

Ариа пак се замеси в скандал! Скандалната певица тъпче закона за движение по пътищата и не ѝ пука

Не са доста свадите, в които към момента да не се е забъркала поп-фолк певицата Ариа. Първо бяха тези с футболиста Георги Йомов, по-късно се появиха всякакви пикантни клипчета от нейни участия, с цел да се стигне до тези разменени реплики сред нея и Камелия.

Виж още: Злобна, надута, без капка просвета... Засипаха с хейт Божана поради държанието ѝ в Survivor 

Е, на Ариа грам не ѝ пука и по този начин в профила ѝ в Instagram се появи видео, на което тя документира един от красивите залези, на които се радваме в последните дни в София. Само че документира и нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата:

Ариа и индивидът, с който пътува, карат върху трамвайните релси - нещо, което законът не разрешава. Нещо повече - от видеото се вижда, че няма спрял автомобил на пътното платно, който да пречи на певицата и спътникът ѝ да се движат на разрешеното място. 

Виж още: Излъгаха ли Виктория и Явор от " Един за различен " за раздялата си? 

Това обаче не трябва да ни изненадва. Преди към месец Ариа сподели експресивен междинен пръст на всички злобари от автомобила си. " Тънкото изкуство да не ти пука ", написа тя под фотографията, с което еднопосочно ни демонстрира какво мисли за рецензиите по собствен адрес. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР