Не са много актьорите, които могат да изиграят не толкова

...
Не са много актьорите, които могат да изиграят не толкова
Коментари Харесай

От Жуковский до Хагрид - Роб Колтрейн актьорът за ценните роли

Не са доста актьорите, които могат да изиграят не толкоз огромна роля, само че тя да стане значима и запаметяваща се. 
Прочетете още
Английският артист Роби Колтрейн, който умря през вчерашния ден на 72 години ще остане в сърцата на почитателите, тъй като остави трайна следа в две от най-големите кино поредици, а точно Джеймс Бонд и Хари Потър. 

Ролите на Колтрейн са дребни, само че извънредно значими.

Англичанитът взе участие в два от филмите за Джеймс Бонд - " Златното око " от 1995г. и " Един свят не стига " от 1999г. В него той играе Валентин Жуковский - някогашен сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), който става съветски мафиот. Първоначално с Бонд имат спор, само че по-късно той му оказва помощ. Като цяло този облик е извънредно запаметяващ се, макар че е един от епизодичните във френчайза. 

За почитателите на Хари Потър той вечно ще остане като Хагрид. Добродушният колос, който постоянно оказва помощ на Хари Потър. Той несъмнено беше и най-положителният облик в цялата поредност на Хари Потър. 

Дебютът на Колтрейн е в паметният сериал Флаш Гордън, а тогава ролята му е като на статист, който минава на летището. До края на кариерата си не получава основна роля за огромен филм, само че ще остане вечно като индивидът, който може да прави дребни функции извънредно значими и запаметяващи се. 

Заради заболяване в последните две години той не се снима във филми, а последното му присъединяване е в документален филм за Хари Потър. За 20-та годишнина на Хари Потър: Завръщане в Хогуортс, в едно от интервютата, който дава той споделя, че си отива една ера и макар че Хари Потър е част от това потомство деца, той ще остане. И даже след 50 години внуците на неговите деца ще могат да го гледат. " Аз, за жал, няма да съм Тук, само че Хагрид ще е! "  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР