Не са малко известните личности у нас, сгащени да шофират

...
Не са малко известните личности у нас, сгащени да шофират
Коментари Харесай

Няма прошка!! Ето как звездите стъпкаха Диона!

Не са малко известните персони у нас, сгащени да карат пияни или дрогирани. Нито един от тях обаче не получи такава всеобща сеч и пагуба от сътрудниците си, както Диона. Причината ли?! Причината е в самата нея и не, тъй като е обикновена или чалгарка, а тъй като е нагла.

Докато предходните провинени имаха доблестта да признаят грешките си, да укорят себе си и да помолят за амнистия, Диона даже не се замисли за това. Нейната тактичност е да отхвърля. Да отхвърля до дупка и да лъже най-гнусно за явни неща. Пила била Нурофен, хайде бе...

Ето за какво освен сътрудници от поп фолка, само че и създатели от други области скочиха против нея обществено. Михаил Билалов предложи новата й ария да се споделя " Вашата безочливост е незаконна ", Коцето и Андреа разиграха сценки с Колдрекс и Нурофен в колите си, Филип Буков съобщи, че потегля с трамвая, където медикаменти не му трябват, а Ваня Джаферович написа на табела в заведението си, че в него Нурофен и прахчета за простуда не се оферират.

Сигурни сме, че ще има и още мнения, както и сме сигурни, че Диона е изринала земята от гняв. Но по този начин е, Дионче, човек има независимост за решенията си, само че би трябвало да си носи и последствията от тях.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Коцето Диона Михаил Билалов Филип Буков Андреа Ваня Джаферович нурофен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР