Не са малко хората, които започват да се усещат зле

...
Не са малко хората, които започват да се усещат зле
Коментари Харесай

Какво се крие зад честото главоболие през лятото?

Не са малко хората, които стартират да се усещат зле с настъпването на лятото. Например боли ги главата. Нека да разберем на какво се дължи това и по какъв начин може да си помогнем.

Главоболието през лятото ни тероризира даже по време на отпуска, а освен в офиса. Съществуват ред аргументи за това.

1. Постоянно напрежение на очите

За да решите този проблем, належащо е да вършиме постоянни почивки по време на работа с компютър или четене на документи. Позволете на очите си да се провиснал. Фокусирайте за къс интервал от време своя взор в избран предмет.

2. Обезводняване

Това е най-разпространената причина за пораждане на главоболие през лятото. Особено настояща е за хората, които избират мощното кафе. Изходът от тази обстановка е да конусмирате повече вода.

И това е забавно: ​7 плода, които не трябва да се смесват! Особено от деца! - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

3. Обездвижване за дълъг интервал от време

В този случай следва постоянно да вършиме мимическа гимнастика, да вършиме гримаси и да накланяте главата настрана и напред. Ставайте от място.

4. Злоупотребване с протеини

В горещото време има висок риск за феновете на месото. Изобилието от протеини в менюто може да бъде причина за главоболие. Поради това през лятото е целесъобразно да се ограничи потреблението на храни, богати на протеини.

5. Дефицит на магнезий

Дефицитът на този микроелемент може да стане причина за постоянно главоболие. Дори мигрена! Попълнете неналичията на магнезий, поучават диетолози. Консумирайте банани и сушени плодове.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР