Не са малко хората, които не искат да си спомнят

...
Не са малко хората, които не искат да си спомнят
Коментари Харесай

Ще го познаете ли? Ето така е изглеждал Наум Шопов като тийнейджър!

Не са малко хората, които не желаят да си спомнят за тийнейджърските си години. Кофти решения, неудобен татус или пиърсинг, странни субкултури... смешно фотоси.

Е, инфлуенсърът Наум Шопов няма никакъв проблем да се покаже тъкмо от този интервал. Направи го на стори в Instagram, въпреки че фокусът не беше върху метода, по който е изглеждал, когато е бил на 15 година:

 https://www.instagram.com/shopov/

 

Виж още: Любовчийката Даяна Ханджиева избяга от родината и се похвали с нещо огромно

Всъщност самият Наум сега е болен от ангина. И боледуването му е мотивът за тези фотоси. Но детските му мемоари от конфликта с заболяването надалеч не са единствените. В стори той описа, че когато е бил доброволец в болница, се е срещнал с две момчета с механични сърца в сак. Страдали от сърдечна непълнота поради нелекувана гнойна ангина. 

Виж още: Девствената Елвира предизвика в къса рокля и приказва за най-големите си страхове

" Не е смешка работа, обръщайте внимание на здравето си и не се оправдавайте, че просто сте настинали ", съветветва Шопов. Но очевидно тийн фотографията му се радва на сериозен интерес, тъй като по-късно той пусна и малко видео, от което в действителност излиза наяве, че сме гледали Наум и в ТВ реклама:

 https://www.instagram.com/shopov/

 

Изображение: https://www.instagram.com/shopov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР