Не са един и два пътите, в които сме виждали

...
Не са един и два пътите, в които сме виждали
Коментари Харесай

Лили Джеймс е неузнаваема като Памела Андерсън

Не са един и два пътите, в които сме виждали по какъв начин артисти се преобразяват тотално за функции и изобщо не наподобяват на себе си. В графата на хамелеоните към този момент може да причислим и Лили Джеймс и Себастиан Стан .
 Лили Джеймс, Pam & Tommy, Себастиан Стан, Памела Андерсън, Томи Лий и новият сериал на Hulu
Подробности за секс абсурда на Памела и Томи Лий

Звучи любопитно

Двамата ще вземат участие в сериала на Hulu - Pam & Tommy , само че за това знаем към този момент от няколко месеца. Сериалът ще ни покаже бурната връзка сред Памела Андерсън и Томи Лий.

Както и откраднатият секс запис, който двамата са създали по време на медения си месец. По-късно той беше публикуван в интернет пространството.

В ролята на Памела ще забележим Лили Джеймс, а в тази на Томи - Себастиян Стан. До момента можехме единствено да се чудим по какъв начин ли биха изглеждали актьорите в функциите, само че към този момент знаем и това.

Защото стрийминг платформата пусна първи взор към Pam & Tommy и в случай че не знаехме, в действителност нямаше да кажем, че това са Лили Джеймс и Себастиян Стан, тъй като двамата наподобяват съвсем като Памела Андерсън и Томи Лий.

В сериала ще забележим и Сет Роугън, като той ще влезе в ролята на индивида, откраднал секс записа от Памела и Томи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР