Не разглеждаме утрешния съперник като конкурент за шестицата, това е

...
Не разглеждаме утрешния съперник като конкурент за шестицата, това е
Коментари Харесай

Тунчев: Разглеждаме мача с Левски като една обикновена среща

Не преглеждаме утрешния противник като съперник за шестицата, това е елементарен мач, разяснява ден преди футболната среща сред Арда – Кърджали и Левски София старши треньорът на родопския отбор Александър Тунчев.

По думите му, при предходния мач против сините, макар загубата тимът на Арда не е стоял зле, само че се надява слабостта която много постоянно е допускал през първия дял от шампионата, а точно статичните положения, да не се позволява още веднъж.

Тактически в утрешната среща Арда ще подходи както към всеки един съперник, разяснява Тунчев. „ Ще се опитаме да играем нашата игра. До какъв брой ще ни разреши Левски ще се види на следващия ден, само че не мисля по някакъв метод да променяме нещо все още. Това ни носи триумф. Опитваме се да играем, отново споделям, добър футбол. На моменти ни се получава, на моменти не, само че ще продължим в тази тенденция ", сподели още старши треньорът на Арда Кърджали.

Той регистрира, че все още всички футболисти в тима са здрави и са взели присъединяване в последната подготовка преди предстоящата среща, като се изключи Джунейт Али и Шано Букхолда.

За повода Арда да играе и да стои по един метод в домакинските си мачове и по различен като посетител, старши треньорът го отдаде на манталитета. „ Някак мачовете, които играем в Кърджали играем със самочувствие, което тима има, с качествата които разполага. Някак когато играем навън…не мога да кажа, че се подценяваме. Поне съгласно мен е до нрав. Не приказвам единствено за нашия тим, а като цяло. Имам наблюдения и в по-голямата част от тимовете го има това нещо, като включвам това число и себе си. “, сподели още Тунчев. Думите му поддържа и капитана на тима Иван Коконов. „ От много време си го имаме този проблем нашия клуб. Когато играем на открито сме по-колебливи и всякога си го приказваме това и по този начин и не доближаваме до казуса, който е за тази игра. “, сподели нападателят.

За позитивните мнения на Станимир Стоилов във връзка с Арда, Тунчев разяснява, че това радва тима, а Станимир Стоилов е един от нашите най-хубави треньори, постигнал едни от най-големите триумфи и тимът на Левски под негово управление изглажда по напълно друг метод от това, което е бил преди.

Ден преди футболното дерби от управлението на Арда оповестиха, че продажбата на билетите за срещата върви извънредно интензивно. Феновете на Левски и през днешния ден могат да купят билети от касите на Арена Арда, а на следващия ден за тях в продажба билети ще има два часа преди мача в бранша за посетители, с цел да не се получават скупчвания и конфликт сред двете агитки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР