Не разбрах защо от МВР поискаха това заседание да бъде

...
Не разбрах защо от МВР поискаха това заседание да бъде
Коментари Харесай

Атанасов: Ако Семерджиев има покровители, те не са в МВР, а в следствието или прокуратурата

Не разбрах за какво от Министерство на вътрешните работи желаеха това съвещание да бъде закрито, тъй като не беше споделена никаква квалифицирана информация. Има няколко казуса, които желаят законово решение. Те са насъбрани с годините, само че не се е стигнало до законови промени. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов след съвещание на комисията на Министерство на вътрешните работи по отношение на злополуката, провокирана от Георги Семерджиев, при който починаха две млади дами - на 22 и 26 години.

В наказателното правосъдие е значимо да се вкарват правила и да се постановат наказания, с цел да не се лишава човешкият живот. Затова трябват вложения, сподели още той.

" Има и организационни проблеми. Например, за какво през 2015 или 2016 е било въведено ограничаване единствено пътните служители на реда да могат да глобяват. Сега това нещо е прекратено, което пък изисква образование. "

Някаква информация от 7 или 8 страници беше показана за Семерджиев. В годината, в която е придобил документ за шофиране, към този момент е имал три нарушавания. 9 страници с нарушавания и нищо против този човек.

Няма данни за чадър върху този човек. Какво се е случвало с този човек по формираните досъдебни производства? Ако има настойници, то не са в Министерство на вътрешните работи, а в следствието или прокуратурата, смята Атанасов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР