Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко Борисов

...
Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: Не разбрах в какво се състои триумфът във външната политика на Бойко Борисов

Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко Борисов във външната политика. Това съобщи в предаването „ Тази сутрин” евродепутатът Петър Курумбашев (БСП).

„ При диалозите на премиера с френския президент Еманюел Макрон по-скоро видях оттегляне в националния интерес по тематиката с командированите служащи. Тази мярка явно лимитира европейската инструкция за свободното придвижване на хора, артикули и услуги”, счита евродепутатът.

По думите му Макрон се пробва да взема решение вътрешнополитически проблеми с опити да работи през правото на Еврoпейския съюз.

Той попита за какво политиците от Западна Европа, които слагат въпроса за равно възнаграждение за еднакъв труд в Европейски Съюз, не се погрижат веригите магазини от Западна Европа да заплащат на служащите у нас, колкото във Франция и Австрия да вземем за пример.

Курумбашев не вижда и връзка сред поддръжката ни за промени в директивата за командированите служащи и приемането ни в Шенгенското пространство и Еврозоната.

По думите му кабинетът „ Борисов 3” не се разграничава по никакъв метод от предходните две държавни управления и е кабинет на статуквото.

„ Все отново желая да поздравя държавното управление за сключването на контракта за добросъседство с Македония. Това е една добра стъпка”, сподели още евродепутатът.

Вижте целия диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР