Не разбирам защо изобщо възникна целия този спор с името

...
Не разбирам защо изобщо възникна целия този спор с името
Коментари Харесай

Румен Петков: Нинова бърка Техноимпекс с Коалиция за България

Не разбирам за какво въобще породи целия този спор с името на "Коалиция за България ", защото от Българска социалистическа партия са загърбили това име. Вместо да приказваме за политика, ние непрекъснато се замерваме с всевъзможни кавги. "Коалиция за България " е мощно формирование с бъдеще. Това съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков в предаването "Лице в лице " по bTV по отношение на разногласието с Нинова за името "Коалиция за България ", с което АБВ и други партии ще се явят на евроизборите.

,,Как може да бъде откраднато нещо, което не искаш?! Вижте, името не е тяхно. Госпожа Нинова очевидно бърка "Техноимпекс " с "Коалиция за България ". Съжалявам, само че да твърдиш, че името на обединението ни е името на партията ти е политическа неграмотност'', показа Петков.

,,Предложихме партньорство на Българска социалистическа партия без всевъзможни условия, даже не сме имали искания за места в листите, сътрудниците от Българска социалистическа партия обаче обявиха, че не желаят да си партнират с нас. С чувството си за самодостатъчност Българска социалистическа партия се обрича на самотност. По този метод няма по какъв начин да бъдем опция на ГЕРБ'', разяснява водачът на АБВ и добави, че към момента не е решено кой ще бъде лидер на листата на "Коалиция за България " за идните европейски избори.

,,Надявам се до края на седмицата да приключим с този въпрос'', приключи Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР