Не разбирам какво му е толкова важното на Тагерев, че

...
Не разбирам какво му е толкова важното на Тагерев, че
Коментари Харесай

Добрев гневно: Не разбирам какво му е толкова важното на Тагерев

Не разбирам какво му е толкоз значимото на Тагерев, че един Тагарев да ни прати на избори. Това съобщи Делян Добрев, народен представител от ГЕРБ-СДС, на влизане в Народното събрание.

Не съм огромен оптимист.

Пречката за договарянията е един министър Тагарев “, разяснява Добрев.

От своя страна Христо Иванов разяснява, че „ нямам никакви вести. Обсъждаме всичко. Надявам се да продължат разискванията, само че все още нищо не можем да съобщим. Днес се надявам всички да сме реалисти. “

 

SafeNews напомня, че новият краен период, с цел да се схванат ще има ли ротация сред „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ и ГЕРБ-СДС е 12 часа.

Вчера президентът връчи първия мандат за сформиране на държавно управление на Мария Габриел. Това стана малко след 12 часа. Искането на ГЕРБ към ПП-ДБ беше да се схванат за новото държавно управление до обед. В отговор – втората политическа мощ прикани за съгласие и още договаряния.
Със забавяне от 13 минути, в непредвиден формат, ГЕРБ-СДС, дружно с ПП-ДБ, отидоха в Президентството, с цел да получат мандата.
„ Г-жо Теменужка Петкова, в качествено ви на зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, заповядайте да обявите вашия претендент за министър-председател ”, сподели Румен Радев.
В 12:17 ч. президентът връчи първия мандат за сформиране на кабинет в ръцете на Мария Габриел. „ Да припомня, че имате седем дни за показване на структурата и състава на Министерския съвет ”, добави Радев.
„ България има потребност от непоклатимост. Но непоклатимост, която се гради на ясни правила, гласност, споделена отговорност ”, отвърна претендентът за министър-председател.
Закритият диалог с президента продължи 20 минути. След него стана ясно, че договарянията не престават и ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ си дават още малко време.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР