Не просто няма проблем, а е много по-правилно месечните детски

...
Не просто няма проблем, а е много по-правилно месечните детски
Коментари Харесай

Икономист: Правилно е месечните детски надбавки да се разпределят на база подоходен критерий

" Не просто няма проблем, а е доста по-правилно месечните детски надбавки да се разпределят на база подоходен аршин.
Аргументите, че всички деца били равни няма нищо общо с ефикасното систематизиране на ограничавания обществен запас ", в обществената мрежа Facebook.
" Подобни разноски би трябвало да се насочват към нуждаещите се, не към всички... изключително в една тежка обстановка, в която се намираме през днешния ден. Темата къде да се насочи заделеният (оставащ) запас от 205 млн. лева е много комплицирана. За мен главните два целта са:
1) Укрепване на здравните системи, което има за цел застраховане на здравето на всички български жители.
 Полицаите се ядосаха на ГЕРБ, излизат на митинги: Не желаят да ги опълчват на децата на България Полицаите се ядосаха на ГЕРБ, излизат на митинги: Не желаят да ги опълчват на децата на България
Полицаите приготвят нови протестни акции, излиза наяве от решение на Управителния съвет на Синдикална федерация на чиновниците в Министер...
2) Подкрепа за икономическата интензивност, която има за цел превъзмогване на предстоящата тежка икономико-социална рецесия. "
Припомняме, че и служителите на реда се ядосаха на ГЕРБ и излизат на митинги, тъй като не желаят да ги опълчват на децата на България.
Още през вчерашния ден от Синдиката на Министерство на вътрешните работи разгласиха острата си позиция против опълчването на заплатите им и ориста на децата на България. Днес от Синдикален алианс " Сигурност " са внесли своя декларация в Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание и в Министерски съвет до премиера Бойко Борисов против това решение.
Прочетете тяхната позиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР