Не пропускайте невероятното светлинно дрон шоу, което предстои във Враца!Кога:

...
Не пропускайте невероятното светлинно дрон шоу, което предстои във Враца!Кога:
Коментари Харесай

На 27 май светлинно дрон шоу във Враца

Не пропускайте невероятното светлинно дрон шоу, което следва във Враца!

Кога: 27 май 2024 година от 21:30 ч.

Къде: пл. " Христо Ботев ", Враца

Като част от главната стратегия на " Ботеви Дни 2024 ", проведена от Община Враца, ще се организира и впечатляващо светлинно дрон шоу, което дава обещание да остави феновете без мирис с над 200 дрона, които ще се повдигнат в небето.

Очаква ви незабравимо представление с впечатляващи светлинни резултати и неповторима атмосфера!

В светлинното зрелище, което ще бъде в деня на откриването на Ботеви дни 2024 година, ще бъдат възпроизведат основни моменти от живота на поета и бунтовник.

По традиция същия ден - 27 майще бъдат изпратени и походниците от Враца, които ще се включат в Националния туристически поход по пътя на Ботевата чета „ Козлодуй – Околчица “.

Таи година впрограмата за „ Ботеви дни " ще бъдат извършени над 60 събития, концерти, рецитали, срещи, изложения, игри и театрални постановки.

Като нови събития тази година можем да посочим изложбата на Илиян Стойчев със сюрреалистични колажи на монументи и здания от Враца, гостуващата документална галерия от Националната библиотека, филмите „ Един аристократ в политиката – Стефан Савов “, „ Служебен бранител “, както и театралната режисура „ Елате ни вижте “ на Драматично-куклен спектакъл – Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР