Не приемаме нито една от критиката на президента. Той не

...
Не приемаме нито една от критиката на президента. Той не
Коментари Харесай

Сачева и Дончев отговориха на критиките на президента

Не одобряваме нито една от рецензията на президента. Той не съумя да създаде един документ. Чуваме непрестанно рецензии, не чухме конкуренция на нито една наша концепция. Това е едно политическо заяждане. Това съобщи общественият министър Деница Сачева на ексклузивен брифинг, минути откакто президентът разяснява подхванатите от ръководещите ограничения.

Бюджетът е извънредно ориентиран към хората. Спекулации са думите на Румен Радев, че хората няма да получат пари преди празниците. Ще създадем всичко допустимо, колкото е допустимо повече хора да получат парите си преди Коледа, увери Сачева.

Вицепремиерът Томислав Дончев също реагира остро на рецензиите на президента.

Хубаво е в политиката човек да се изрича цветно, само че тези думи не се удостоверяват от нито една интернационална финансова институция. Да критикуваш е изкуство. Умение да промени дадена политика и нечие ръководство. Но логаритъма на президента няма нищо общо с това изкуство. Кого обслужва президентът Радев с чертаене на апокалиптични сюжети? Болните, служителите на реда, медицинските чиновници, чиновниците на РЗИ? Не мисля. Това е скверна технология за трупане на политически дивиденти. И двата варианта на ковид са рискови - и шипченският и софийският, съобщи Дончев от своя страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР