Не приемам замесването на моето име с това на премиера

...
Не приемам замесването на моето име с това на премиера
Коментари Харесай

Оказа Се В Епицентъра На Скандала: Делян Пеевски С Изявление Относно Обвиненията На Президента И Премиера!

Не одобрявам замесването на моето име с това на премиера Борисов, по метода, употребен от президента Румен Радев, защото нямам и в никакъв случай не съм имал бизнес-интереси или други обвързаности с премиера.

Считам, че не е съществено министър председател и президент, от висотата на тяхната позиция, да ме употребяват в опит за разрешаване на съществуващите сред тях, или сред техните администрации, проблеми, както и да се упражняват върху името ми, изключително с сходна неприемлива за институциите, които съставляват, реторика.

Каквито и проблеми министър председателят и президентът да имат между тях, персонални или институционални, да ги вземат решение отсега нататък като огромни момчета, генерали, без да намесват един народен представител от опозицията, тъй като аз нямам никакво отношение към техните разногласия за самолети, танкове, търгове или всякакви комисии.

С тези си дейности и забъркването на името ми в техните търкания, министър председателят и президентът се слагат само в услуга на хора като Иво Прокопиев и олигархичните кръгове към него, чиито подмолни бизнес интерес аз разкривам през моите медии ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР