Не предлагаме коалиция на никого, а да започне разговор между

...
Не предлагаме коалиция на никого, а да започне разговор между
Коментари Харесай

Даниел Митов: ГЕРБ не предлага коалиция на никого, формули за правителство има много

„ Не предлагаме коалиция на никого, а да стартира диалог сред политическите партии, показани в бъдещия парламент. Да стане ясно къде са общите неща, има ли схващане за това какви са главните проблеми в страната и могат ли да се намерят общи подходи, тъй че тези проблеми да бъдат решавани ”. Това съобщи в предаването „ 120 минути ” по Би Ти Ви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. По думите му формули за държавно управление има доста.

Според Митов взимането на заеми и финансирането с тях на обществени разноски е рецепта за злополука.

„ На Христо Иванов не му е харесвало прекомерното левичарско харчене в бюджета на Асен Василев. Мисля, че Китайската комунистическа партия има по-сериозна фискална политика ”, акцентира Митов. „ Василев всеки месец ходеше и теглеше. Пазарите започнаха да се съмняват, че България не си ръководи добре финансите ”.

Относно позицията на ДСБ Даниел Митов съобщи: „ Нелепо е такава партия, с 1 % поддръжка да дава препоръки ”.

Политикът обясни, че не може да се върви единствено на избори.

„ Как ще жертваме водача си? Той е водач на партията и остава подобен. Бойко Борисов е призовал всички да създадат крачка настрана. Ако това се приема за някаква жертва, добре – в името на страната и обществото. Не мисля, че нови избори биха решили, каквото и да било “, съобщи още заместник-председателят на ГЕРБ.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР