Не правим провокации, но отговаряме на тях. Не можем да

...
Не правим провокации, но отговаряме на тях. Не можем да
Коментари Харесай

Костадинов за отправените обиди в парламента: Истината боли

Не вършим провокации, само че отговаряме на тях. Не можем да оставим някой да сее дезинформация и да лъже.  Истината боли. Следваме правилото: " Прави това, което казваш и казвай това, което мислиш ". Това сподели в изявление за Българска национална телевизия водачът на " Възраждане ". 

Коментарът му пристигна след грозните реплики и насмешки, които се размениха през днешния ден в Народното събрание. 

Лидерът на " Възраждане " се разгласи за опазване на кешовите заплащания, като акцентира, че да разполагаш самичък с парите си е човешка независимост. И даде образец с Австрия, която вписа заплащането в кеш в конституцията си. 

" Възраждане " като цяло са срещу готвените промени в нашата конституция. Според Костадинов си проличава желанието на Движение за права и свободи да управлява правосъдната власт, а другото са " откровени диверсии и саботажи на българската страна с концепцията да се отстрани 3 март ". " С концепцията да се включи наложителното ни участие в Европейски Съюз и НАТО, което даже комунистите не си разрешиха ", добави той. 

Костадинов уточни още, че желаят оставка на цялото държавно управление, което по думите му работи срещу българския народен интерес. В това число - и на вътрешния министър Калин Стоянов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР