Не позволих някой да ми нарежда кой, кога, къде и

...
Не позволих някой да ми нарежда кой, кога, къде и
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Не позволих никой да ми нарежда кой, къде и на каква длъжност да бъде поставен

" Не разреших някой да ми подрежда кой, по кое време, къде и на каква служба да бъде подложен ", съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му единственият човек, с който е разговарял, този, който го е поканил да бъде част от кабинета " Денков " като специалист – е Кирил Петков. " Виждам, че се обърна против мен. Вероятно на някои хора не се хареса фактът, че за тези девет месеца не политизирах системата на Министерството на вътрешните работи ", добави Стоянов.

На въпрос за инспекцията на тунел " Железница " от Европейската прокуратура Стоянов акцентира: " Работим в доста тясно взаимоотношение с Европейската прокуратура и съгласно мен - в доста добър синхрон. Има голям брой досъдебни производства, които се проверяват от ГДНП или чиновници от ГДБОП. Освен тях обаче има и голям брой предварителни инспекции ", сподели още той.

Вътрешният министър участва на формалното разкриване на Районно ръководство - Белене. " Считам, че с възобновяване на полицейската конструкция съкратяваме оптимално периода за реакция на сътрудниците, тогава, когато има нарушаване на публичния ред. Не на последно място възвръщаме възприятието на правдивост, сигурност и успокоение на жителите ", съобщи той. 

Стоянов пожела триумф на сътрудниците си в виновната им задача и се обърна към тях с думите: " Гордейте се, че сте чиновници на Министерство на вътрешните работи, за мен е чест да бъда ваш министър! ".

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 1 април 2024 година полицейският сектор в Белене още веднъж е районно ръководство. Структурата беше закрита и преобразувана в сектор на 30 май 2022 година

Във обновеното полицейско ръководство работят чиновници, разпределени в групи " Криминална полиция " и " Охранителна полиция " и за административно обслужване на жителите, ръководени от старши контрольор Дилян Христов. районно управление (на МВР) - Белене обслужва територията на общината - град Белене и селата Деков, Татари, Петокладенци, Кулина вода и Бяла вода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР