Не познавам съдия Антон Миталов и не съм опитвал да

...
Не познавам съдия Антон Миталов и не съм опитвал да
Коментари Харесай

Руският шпионин Малинов не познавал дамгосания от САЩ съдия

Не познавам арбитър Антон Миталов и не съм опитвал да контактувал с него.

Това сподели в изявление за утрешния блок на bTV упрекнатият в шпионаж ръководител на придвижване „ Русофили “ Николай Малинов във връзка новината от през вчерашния ден, че Съединени американски щати ще наложат невиждана възбрана на Миталов да влиза в страната поради корупция.

Съдия Миталов от Специализирания углавен съд е магистратът, който позволява на Николай Малинов да пътува до Москва, с цел да бъде награден от президента Владимир Путин. Според държавния департамент на Съединени американски щати съдията е взел участие в корупционни дейности, подкопаващи върховенството на закона. Затова държавният секретар Майк Помпео издаде решение, с което на Миталов, брачната половинка и щерка му се не разрешава да влизат в Съединените щати.

Пред bTV Николай Малинов призна, че не знае дали неговите юристи са контактували със съдията. Според Малинов от изказването на Помпео не става изрично ясно за какво тъкмо е глобен Андон Миталов. Самият Малинов обаче се чувствал поласкан от вниманието от държавния секретар на Съединени американски щати, в случай че той се занимава с активността на придвижване „ Русофили “.

Ако има доказателства за неговото корумпиране или зловредно въздействие, дано покаже документи, прикани ръководителят на „ Русофили “. Малинов разяснява и че няма доказателства и по обвиняванията против него за шпионаж. Той съобщи, че в никакъв случай не е желал да се укрие. Според него глобата на Съединени американски щати против арбитър Миталов и прогонването на съветски дипломати цели повреждане на българо-руските връзки. Всичко това, по думите му, е част от хибридна война.

От каква позиция Америка раздава правораздаване, попита Малинов.

След визитата си в Съединени американски щати в края на 2019 година Борисов разяснява, че президентът Тръмп го е попитал за какво Николай Малинов е бил пуснат да пътува до Русия. Това беше нещо, което не можах да му обясня, по какъв начин по този начин арбитър го е пуснал Казах му, че аз давам отговор за службите и за Министерство на вътрешните работи и че те са си свършили работата, съобщи тогава Борисов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР