Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или

...
Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Не познавам Нотариуса, няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди

Не познавам, не съм се срещал и разговарял персонално или посредством други лица с Мартин Божанов – Нотариуса. По времето, в което бях началник на ГДБОП, събрахме всички материали по делото против този човек, които са импортирани в прокуратура и въз основата на които има формирано досъдебно произвеждане. Това написа вътрешният министър в оставка в своя фейсбук профил.

" Публичните офанзиви към мен от избрани кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на лъжи и откровени неистини! Затова съм задължен да заявя изрично:

Не познавам, не съм се срещал и разговарял персонално или посредством други лица, по телефона, в това число и посредством мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса!

По времето, в което бях началник на ГДБОП, събрахме всички материали по делото против този човек, които са импортирани в прокуратура и въз основата на които има формирано досъдебно произвеждане!

За популяризираните лъжи и неистини по мой адрес заведох цивилен иск в съда против уебсайт и лица, определящи себе си като „ проверяващи “ публицисти.

Не на последно място – фамилията ми има един апартамент, закупен с ипотечен заем, на какъвто разчитат не дребна част от българските фамилии. Апартаментът е открит с брокерска компания за недвижими парцели, която ни показваше разнообразни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв метод не съм се възползвал от служебното си състояние при закупуването на този апартамент!

Нещо повече – нямам персонален градинар!

Няма да разреша името ми да се петни от политици за предизборните им потребности!

Относно безумията и неистините, които се приказват по мой адрес през последните дни, в това число и от политически водачи, някогашни и сегашни министри по националните малките екрани, също имам намерение да потърся правата си в съда! ", декларира Стоянов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР