Не познавам Мартин Божанов-Нотариуса. Никога не съм комуникирал с него

...
Не познавам Мартин Божанов-Нотариуса. Никога не съм комуникирал с него
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Не съм ходил в клуба SS

" Не познавам Мартин Божанов-Нотариуса. Никога не съм комуникирал с него - директно или посредством други лица, в никакъв случай не съм имал негови телефонни номера, не знам къде са били неговите адвокатски фирми и офиси. За съществуването на това лице разбрах от скандалния запис с присъединяване на бизнес дамата Ивайла Бакалова. Не може управляващите да боравят с такива пасквили и да очернят репутации ".

Това съобщи следователят от Националната следствена работа (НСлС) Ясен Тодоров на съвещанието на прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) по отношение на убития неотдавна Мартин Божанов-Нотариуса.

Ясен Тодоров не знаел и за съществуването и местонахождението на Клуба SS, като даже не знаел, че съществува улица " 22 септември " в София (там, където се намира въпросният клуб - б.р.). Определи като оскърбителен и погрешни изказванията, че му се приписвало, че ходил във въпросния клуб.  " Истината е като мехурче във въздуха - даже да го пуснеш на дъното на Марианската котловина, истината отново ще излезе нескрито. Не съм ходил в този клуб ", безапелационен бе Ясен Тодоров, предава Българска телеграфна агенция.

Той изясни, че желае да бъде изслушан и по време на времената парламентарна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР